Аштън Кътчър е най-печелившият ТВ актьор

17-10-2013

Аштън Кътчър оглави класацията на списание “Forbes” за най-високоплатени звезди от телевизионни сериали. От юни 2012 до юни 2013 г той е заработил хонорар на стойност 24 милиона долара.

Ролята на Стив Джобс в биографичната лента не успя да донесе на Къчър, очакваните приходи, а причина за набъбналия бюджет са тв изявите му, обясняват от “Forbes”. Най-доходоносното му превъплъщение е на милионера Уолдън Шмит в хитовият сериал „Двама мъже и половина”, където Аштън зае мястото на Чарли Шийн.

Шоуто на CBS е спечело и добро заплащане на другите актьори в екипа. Второто място в същата класация е за екранния Алън. Джон Крайър е спечелил $ 21 милиона за година. Техният трети партньор, младия Ангъс Т. Джонус (Джейк Харпър), е спечелил едва 11 милиона и е на седмо място в листа.

Комикът Рей Рамано е трети с $ 16 милиона, спечелени от участието му в сериала „Родители” (Parenthood) и анимацията “Ice age”, където озвучава мамута Мани.

Четвърто място, с по $ 15 милиона всеки, си поделят Нийл Патрик Харис („Как се запознах с майка ви”) и Марк Хармън от „Военни престъпления” (NCIS).

Патрик Демпси може да се похвали с печалба от $ 13 милиона, спечелени за година. Звездата от „Анатомията на Грей” и любимец на женската аудитория е на пето място по приходи.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net