Диас стартира кампанията, посветена на остаряването с make-up free селфи

03-04-2016


Обикновено за известни личности „без грим“ означава по-малко червило и никакъв очен грим. Това обаче никога не означава снимка без коректор и фон-дьо-тен.

Ето защо е толкова впечатляващ факта, че 43-годишната актриса Камерън Диас публикува селфи без абсолютно никакъв грим - показвайки своите си кръговете под очите, неравномерен тен и зачервявания на кожата.

Стареенето е тема, която се избягва, заключва Камерън. „Ето защо реших да напиша книга, чрез която бихме могли да разберем какво всъщност представлява стареенето,“ мотивира кампанията си актрисата.

Книгата, която Диас е посветила на красивото остаряване обхваща теми като храни, стрес и практически съвети за по-дълъг по-щастлив живот.

Тя не е фокусирана върху страха от остаряването или върху техники за забавянето ми, вместо това съветва как да съжителстваме с този естествен процес. „Ако се разбере как работи тялото ви, тогава можете да предприемете действия, за да запазите своето добро състояние,“ убедена е Камерън, която не отдавана призна, че е изпуснала правилния момент да стане майка и призова жените да бъдат по-внимателни с отлагането на бременността.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net