Камерън Диас: Късно се реших за брак!

14-03-2016

43-годишната Камерън Диас призна, че твърде дълго е чакала да създаде семейство. В интервю за списание „Women’s Health“ тя призова жените да мислят от рано за важните неща в живота.

„Късно се реших на брак. Съпругът ми и аз обичаме да правим толкова много неща заедно, но в същото време ние сме отделни индивиди, които си имат свой собствен живот“, обяснява Камерън, която миналата година изненадващо каза „Да“ на музиканта Бенджи Мадън.

Звездата призна, че е пропуснала възможността да планира навреме бъдещето си като майка. „След 35 години яйцеклетките на повечето жени започват да се изчерпват. Няма как да знаете този факт, ако не си направите тест. Ако е важно за вас – проверете своя фертилитет още докато сте в началото на 30-те“, категорична е блондинката, която от година прави опити да забременее.

Като опитна 40-годишна жена Камерън препоръча на дамите на средна възраст да не спират да обръщат внимание на емоционалното си здраве. „Направете контакти, сприятелете се с нови хора, присъединете се към нови общности и наистина ценете себе си. Вие сте на прага на преход към менопаузата, така че трябва да обърнете внимание на това как се чувствате емоционално, физически и психически.“

„Двадесетте години са най-добрият шанс да изградите костите си чрез правилно хранене и физическа активност“, обясни Диас на младите момичета.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net