Сватбени камбани за принц Хари

08-10-2013

Дали най-желаният ерген ще е следващия член на кралската фамилия, който застане пред олтара и то още през следващата година? По непотвърдена информация принц Хари възнамерява да предложи брак на приятелката си Кресида Бонас възможно най-скоро.

Слуховете се засилиха след като в. „Дейли Телеграф” цитира неназован източник близък до двойката, според който сватбата може да се състои още следващата година.

Приятелят от обкръжението на Кресида Бонас твърди, че 24-годишната манекенка „ще се омъжи за Хари”. Очевидно, и самият принц, известен с необузданото си поведение, е готов да се успокои и задоми.

„Хари не може да спре да говори за брак и деца, а тя вече свикна с идеята. Най-вероятно сватбата ще се проведе следващата година,” споделил източника.

Въпреки резервите, които Кресида демонстрира относно връзката си с британския принц, тя явно е преодоляла страховете си от публичността и готова за идеята да се присъедини към кралското семейство.

Кресида Бонас и Принц Хари, който догодина ще навърши 30 години, са заедно вече три години, а слуховете за предстоящ годеж и сватба упорито циркулират от няколко месеца.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net