Съпругът на Селин Дион планирал погребението си

21-01-2016

Съпругът на Селин Дион – Рене Анжелил, ще бъде погребан този петък. Музикалният продуцент изцяло планирал погребението си, за да не падне тежестта върху неговата половинка, когато той си отиде.

По негово желание, погребението ще се проведе в базиликата „Нотр Дам” в Монреал и ще се излъчва на живо по три национални телевизии.

„Според последното му желание, неговото погребение ще се проведе в базиликата „Нотр Дам” в Монреал, където преди 21 години, той избра да се ожени за онази, която ще остане голямата любов на живота му, певицата, която той най-много е уважавал, жената, която му даде светлина и щастие до неговия последен дъх”, гласи официалното съобщение на екипа на Селин и Рене.

Дългогодишната половинка на певицата почина на 73-годишна възраст миналата седмица, след дълга битка с рака на гърлото. Той е направил всичко възможно, за да се убеди, че всичко ще е направено както трябва, когато настъпи смъртта.

„Рене бе достатъчно великодушен да подготви всичко това, докато бе през последните няколко месеца със Селин”, заяви пред сп. People дългогодишната приятелка на двойката Ани Хорт.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net