Големите загуби на Селин Дион

18-01-2016

Само за два дни Селин Дион загуби двама от най-близките си мъже. Братът на световно известната певица си отиде от този свят веднага след нейния съпруг.

В една печална седмица издъхнаха съпругът й Рене Анджелил и по-големият й брат Даниел Дион. И двамата загубиха продължителна битка с коварния рак на гърлото.

59-годишният Даниел почина в събота сутринта в болница в Монреал, в обкръжението на семейството. Там беше и 88-годишната му майка Тереза, но не и канадската изпълнителка.

Новината за тази трагедия завари Селин в много труден момент. Тя все още скърбеше за загубата на съпруга си Рене Анджелил, който почина на 73-годишна възраст в своя дом в Лас Вегас.

47-годишната Селин Мари Клодет Дион е най-малката от 14 деца. Само на 12 години е, когато среща бъдещия си съпруг. Той е на 38 и е женен. Рене е този, който разкрива таланта й и работи за изграждането на Дион като световна знаменитост. Годините на съвместната работа по-късно прерастват и в любов. През завидните 21 години щастлив брак двамата имат три деца.

Преди 16 години Рене Анджелил бе диагностициран с рак на гърлото. Битката с него изглеждаше спечелена, но болестта се завърна през лятото на 2014 година. Селин отмени всичките си ангажименти, за да бъде до съпруга си.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net