Моника Белучи и Венсан Касел се развеждат

26-08-2013

Моника Белучи и съпругът й, френският актьор Венсан Касел, се разделят след 14-годишен брак, съобщи представител на италианската красавица.

След като се заговори за развода на Майкъл Дъглас и Катрин Зита Джоунс, това е поредната изненадваща новина за раздяла на актьорско семейство. Подобно на колегите си отвъд Океана, Моника Белучи и Венсан Касел имаха дългогодишна и стабилна връзка, която предизвикваше възхищението на феновете.

48-годишната Белучи и 46-годишният Касел минават под венчило през 1999 г. и имат две дъщери, Дева и Леони.

Двамата се запознаха през 1996 г. на снимките на филма 'Апартаментът' и по време на връзката си преживяха множество превратности.

В интервю за италианския ежедневник 'Република' от март миналата година Белучи заяви, че вярва в любовта, но не и в щастието, припомня БГНЕС.

Актрисата, която стана известна с ролите си в 'Необратимо' и 'Малена', в момента се снима в новия филм на сръбския режисьор Емир Кустурица 'Любов и война'. В лентата Моника изпълнява ролята на агент на разузнаването, която променя самоличността си и опитва да получи паспорт с помощта на мъж, в когото се влюбва.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net