Ник Гордън е уличен в убийството на Боби Кристина

11-08-2015

Приятелят на трагично загиналата Боби Кристиа Браун Ник Гордън е обвинен за това, че е й е дал „токсичния коктейл”, довел до смъртта й.

Според властите Ник е отговорен за увреждането на мозъка на 22-годишната звзда, в следствие на което тя не излезе от кома в продължение на полови година, а в края а юли издъхна в хоспис.

Освен, че й е дал „токсичен коктейл”, Гордън е сложил приятелката си с лицето надолу във ваната, в която бе открита в безсъзнание, се посочва излезлите наскоро съдебни документи.

Очевидци, прсъствали в къщата на двойката в злополучната нощ, разказват че Боби Кристина и Ник спорели ожесточено. Затворили се в стаята си, където кавгата продължила около 30 минути и в един момент всичко отихнало. На следващата сутрин Ник се пробрал у дома пиян и „надрусан”, по времето когато екипите на спешна помощ и полицията открили младата жена във ваната.

Предходни разследвания на трагичния инцидент доказаха, че Ник Гордън е нанесъл побой на дъщерята на Уитни Хюстън. През юни му бяха повдигнати обвинения в нападение, побой и емоционален тормоз.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net