Роби Уилямс празнува годишнина от сватбата у нас

06-08-2015

Първият концерт на Роби у нас съвпада с 5-тата годишнина от сватбата му с актрисата Айда Филдс.

Вече не толкова лошото момче на Англия реши в последния момент да изненада любимата си и я покани да го придружи на българския морски бряг на 7 август, когато двамата ще отпразнуват своята първа кръгла годишнина като мисис и мистър Уилямс. Преди 5 години, на този ден, двамата си казват „ДА“ на скромна церемония в имението на Роби в Бевърли Хилс.

Хотелът, който ще посрещне звездната двойка, бащата на Роби и огромния им екип, се наложи да пренарежда в последния момент апартамента на Роби заради пристигането на Айда. Певецът е поръчал стаята им да е декорирана със същите цветя, които са ги отвели към олтара на 7 август 2010.

Телевизионната актриса и поп звездата са заедно от 2006, като делят общ дом от 2009. През ноември 2009 Роби Уилямс предлага брак на Айда по време на живо интервю по радиото. Двамата имат дъщеря - Теодора Роуз, и син на девет месеца - Шарлтън Валентин. Ексцентричният Роби Уилямс туитва на живо снимки и видеа от раждането на сина им, с което създава истински фурор, споделяйки с милионите си фенове един от най-интимните моменти от семейния им живот.

Роби Уилямс и семейството му пристигат в Бургас днес - ден преди концерта.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net