Гръцките острови - новият рай на звездите

06-08-2015

Гръцките острови ще се превърнат в новата луксозна дестинация на известните личности, които масово започнаха да изкупуват територии на сполетяната от икономическата криза страна.

След като Джони Деп се снабди с безлюдно местенце в Егейско море за 4,2 млн. долара, колегите му Брад Пит и Анджелина Джоли също насочиха вниманието си към красотата на гръцките острови. Многодетното семейство са мераклии за йонийския остров Гая, който искат да добавят към впечатляващото си портфолио с недвижими имоти, в което вече има и френски замък.

За да се възстанови, Гърция трябва да разпродаде активи за милиони евра, като се очаква голяма част от тях да дойдат от хилядите гръцки острови. Освен богатите и известни актьори и музиканти, този шанс използват и руски и китайски инвеститори.

Най-евтиният гръцки остров се продава за 3 млн. евро. Многобройни сайтове ви дават достъп до детайлна информация за островите, предлагащи идеално място за забавление във водата - ветроходство, гмуркане, плуване и други водни спортове.

Сред известните личности, които вече притежават парче от Гърция са Шон Конъри, Том Ханкс и Рита Уилсън.

Източник: БГНЕС

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net