Златка Димитрова: Страх ме е да забременея отново

23-06-2015


Въпреки уверенията на лекарите, че може да започне опити за зачеване, една година след като загуби детето си Златка Димитрова все още не се престрашава да направи тази стъпка. Моделката разкри пред списание Story, че все още не е преодоляла емоционалната травма и затова с партньорът й Миро смятат да изчакат още малко.

През август миналата година Златка преживя най-страшното за една майка – в шестия месец лекарите установиха, че сърчицето на плода в нея е спряло да бие и премахнаха бебето по оперативен път.

През тежките дни и месеци, докато се възстановяваше физически и психически, Злати получи от лекуващата й лекарка уверението, че през пролетта на 2015-а организмът й ще бъде възстановен напълно и готов да износи здраво дете, без риск за нея и плода.

„Да, от пролетта по принцип можеше вече да започнем да правим опити, но аз явно още тая страх от случилото се. Макар да превъзмогнах до голяма степен травмата, все още не мога да я преодолея,” заяви Златка.

Моделката обясни, че раждането на дете би притъпило болката от случилото й се, но усещането „няма да изчезне никога”.

„Въпреки че след многократните разговори с моята лекарка, че всичко при мен е наред, не мога да премахна това притеснение и да се реша с Миро да започнем да опитваме отново. Доктор Михова е прекрасен човек, тя се опитва да ме успокои. Казва ми, че няма медицинска причина отново да се случи така с бебето ми, но това е все пак нейна гледна точка...Така че, ще изчакам още малко“, откровеничи Златка.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net