Кейт Уинслет е неузнаваема

19-06-2015

Бляскава трансформация показа актрисата Кейт Уинслет, дебютирайки с по-стройна фигура и перфектно изпънато лице.

Година и половина след раждането на третото й дете, 39-годишната актриса изглежда е премахнала всички последствия от бременността. Според експерти звездата най-вероятно си е сложила ботокс. Инжекциите за изглаждане на кожата са най-лесният начин да свалиш няколко години, тъй като носителката на Оскар винаги е отричала пластичната хирургия.

По-рано тази година актрисата сподели, че не е заложник на диетите, които обземат умовете на жените след бременност. „Не, не спазвам диета. Не исках да бъда една от тези жени, за които 12 седмици след раждането казват „Уау, тя е във форма толкова скоро”, каза Уинслет пред списание “Harper’s bazaar”.

„Такива неща са практически невъзможни. Знам, че след три деца никога няма да върна старата си фигура. Според мен животът е твърде кратък, за да губим времето си с такива неща. Искам да запазя здравето и здравия си разум, защото е по-добре да се чувстваш щастлив. Ако прекарвате твърде много от времето си с акцент върху грешните неща като това колко тежите, пропускате да се насладите на забавните неща”, казва актрисата.

Източник: БГНЕС

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net