Кейт Бланшет призна, че имала романи с жени

13-05-2015

Австралийската актриса и носителка на две награди Оскар Кейт Бланшет направи истински фурор като заяви, че е имала връзки с жени в миналото.

В интервю за списание “Variety”, щастливо омъжената актриса представи новия си филм „Карол”. В лентата Бланшет играе ролята на бисексуална жена в Ню Йорк през 50-те години на миналия век.

На въпрос дали за първи път влиза в ролята на лесбийка, Бланшет поискала уточнение - във филм или в реалния живот, след което отговорила лаконично – „Да, много пъти”.

Бланшет не разкрила повече подробности за романтичните си емоции и подчертала, че държи да запази неприкосновеността на личния си живот, поради което никога не е използвал нито Twitter и Facebook.

Бланшет има щастливо семейство със сценариста Андрю Ъптън. Двамата имат трима синове, а през март семейството осинови и дъщеричка.

Във филма “Карол”, чиято премиера ще бъде на кинофестивала в Кан, нюйоркчанката Карол се впуска в любовна афера с младата продавачка в универсален магазин Терез Беливет, чиято роля е изпълнявана от Руни Мара.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net