Семейството на Ейми Уайнхаус се разграничи от филм за живота на певицата

27-04-2015

Семейството на Ейми Уайнхаус, която почина на 27-годишна възраст от алкохолно отравяне не одобри документалния филм за живота на певицата.

Мнението на близките на британската певица е, че филмът е „подвеждащ”, а твърденията в него са „неоснователни и небалансирани”, каза техен представител.

Говорител на семейство Уайнхаус заяви, че те биха искали да се разграничат от филма, чиято премиера предстои на филмовия фестивал в Кан през следващия месец. „Филмът е пропуснал възможността да отрази живота и таланта й. Той е подвеждащ и съдържа някои основни неистини”, се казва в официалното изявление.

Филмът “Amy” проследява живота на известната певица от началото на кариерата й, през славата, която тя спечели с хитове като Rehab, до смъртта й през 2011 година.

„Когато бяхме помолени да направим филма, ние започнахме работа с пълната подкрепа на семейство Уайнхаус и подходихме към проекта с пълна обективност”, защитиха се създателите на филма.

„Направихме над 100 интервюта с хора, които са познават Ейми Уайнхаус: приятели, роднини, бивши партньори и членове на музикалната индустрия, които са работили с нея. Историята, разказана във филма, е отражение на нашите открития от тези интервюта”, цитира БГНЕС.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net