Бащата на Ким Кардашиян смени пола си

25-04-2015

Брус Дженър призна, че вече е жена. Бащата на Кайли и Кендъл Дженър и олимпийски медалист от 1976 година е претърпял операция за смяна на пола, призна самият той в дългоочаквано интервю.

65-годишният бивш атлет, който през последните години се прочу и покрай брака си Крис Дженър - майката на сестрите Кардашиян, разкри, че промяната му е била неизбежна. В емоционално интервю за ABC Дженър разказа, че винаги се е чувствал като жена още от детските си години.

Брус обясни, че повече не можел да живее в лъжа. През всичките тези години той разсъждава повече като жена отколкото като мъж и времето да се трансформира вече е дошло. „Аз съм жена във всяко отношение,” заяви през сълзи Дженър.

По време на интервюто, Брус също така призна, че редовно приема женски хормони и планира напълно да се превърне в жена.

По повод браковете, съпругите и децата си, той разказа, че до ден днешен го привличат жените. „Никога не съм бил привлечен от мъж”, каза той и обясни, че винаги се е радвал на добър сексуален живот. „Не съм гей, доколкото знам съм хетеросексуален и доколкото ми е известно, никога не съм бил с мъж.”

Бившият олимпиец призна, че е притеснен как семейството му приема голямата промяна, въпреки, че три от неговите бивши съпруги са знаели проблемите му с пола. Засега изглежда, че децата му го подкрепят.

Вторият баща на Ким Кардашиян подготвя собствено реалити предаване за смяната на пола му. През последните месеци той постепенно си направи редица пластични операции и козметични процедури, за да заприлича на жена. Настоящото му интервю е последната му публична изява като Брус Дженър, без да издаде какво е име ще избере за новата си идентичнност.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net