Обявиха Сандра Бълок за най-красивата жена на света

23-04-2015

Списание “People” обяви Сандра Бълок за най-красива жена на света за 2015 г. Така носителката на „Оскар” се нарежда до признати хубавици като Гуинет Полтроу, Джулия Робъртс и миналогодишната носителка Лупита Нионго.

Петдесетгодишната актриса, позната със симпатичното си чувство за самоирония, заяви, че първоначално е приела отличието с насмешка.

„Истинската красота е дискретна, особено в този град (Лос Анджелис)”, каза тя пред “People”. Според нея е по-важно да си добър човек, добра майка, да се стараеш като приготвяш обяда и да пропуснеш някого пред себе си, като го видиш, че бърза, цитира БГНЕС.

Сандра Бълок спечели „Оскар” за най-добра актриса през 2010 г. за ролята си във филма „Сляпата страна”. Същата година тя е „отличена” и със „Златна малинка” за най-лош актьор за изпълнението си в „Луда по Стийв”. За разлика от всички останали актьори, които не отиват да си получат анти-наградите, Бълок отиде и спечели симпатията на още повече фенове.

През 2014 г. Сандра Бълок бе класирана на първо място като най-високоплатена актриса в Холивуд за предходната година за ролята си в „Гравитация”.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net