Противоречива информация около състоянието на Боби Кристина Браун

06-02-2015

Състоянието на 21-годишната дъщеря на Уитни Хюстън продължава да е тежко. Шести ден след като беше приета в болница, Боби Кристина все още е в кома, а медицинските лица не се ангажират са дадат надежди за възстановяване.

В медиите се появява разнопосочна информация от такава, че момичето показва признаци на мозъчна активност до такава, че е изпаднала в състояние на мозъчна смърт и предстои изключване на животоподдържащите системи.

Семейството запази пълно мълчание около личната трагедия. Тяхно изявление чухме единствено през изминалия ден, за да опровергаят информацията, че са били изключени животоподдържащите системи на единствената дъщеря на Уитни Хюстън. Бащата Боби Браун отказва да коментира каквото и да било.

В четвъртък британският таблоид “Daily mail” съобщи, че главният мозък на Боби Кристина напълно е спрял да функционира. Изданието, заснело семейството да влиза в болницата, направи извода, че близките са взели трудното решение да се сбогуват с момичето завинаги.

Според слуховете, известният баща, който денонощно е до дъщеря си, е помолил докторите да поддържат Боби Кристина до понеделник.

На 31 януари Боби Кристина бе приета в болница в Атланта, щата Джорджия, след като беше открита безжизнена във вана в жилището си. Там 21-годишното момиче живееше със своя приятел Ник Гордън. Оттогава тя е в състояние на изкуствена кома. Причините за състоянието на Боби Кристина засега са неизвестни. В дома й не са открити наркотици.

Новините за тежкото състояние на Боби Кристина дойдоха само седмица преди да бъдат навършени три години от смъртта на нейната майка, която също почина след удавяне в своята баня вследствие на свръхдоза.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net