Дъщерята на Уитни Хюстън се бори за живота си

02-02-2015

Дъщерята на знаменитата американска певица и актриса Уитни Хюстън е в критично състояние. 21-годишната Боби Кристина Браун продължава да е в кома, след като беше откарана в болница в Атланта, щата Джорджия в безсъзнание.

Дъщерята на Уитни Хюстън беше намерена в безсъзнание във ваната у дома си. В 10.30 часа на 31 януари съпругът й Ник Гордън (който е и неин доведен брат) е позвънил на спешна помощ. Пристигналия на място екип я намира в безпомощно състояние. Боби Кристина е реанимирана и в болница, където е поставена в медикаментозна кома.

Причината за случилото все още е неизвестна. В дома на момичето не са били открити наркотици, сподели един от разследващите полицаи.

Преди почти три години Уитни Хюстън беше открита в подобно състояние във ваната в хотелска стая. На 11 февруари 2012 г. знаменитата певица почина от свръхдоза наркотици.

Боби Кристина Браун преживя много тежко смъртта на майка си и два пъти беше в болница заради нервни сривове. Роднини се опасяват, че младата жена може да повтори трагичната участ на майка си.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net