Шарън Стоун превзе Кан

23-05-2013

Тази прекрасна дама се състезава за внимание с най-големите красавици, присъстващи на 66-тия кино фестивал в Кан. Шарън Стоун вече на 55 години, но в перфектна форма, за която могат да завиждат дори наполовина по-младите от нея, мина по червения килим на премиерата на лентата "Behind the Candelabra".

Филмът на Содърбърг, претендент за Златна палма, доведе във френската ривиера още Мат Деймън и Майкъл Дъглас, които играят главните роли в него.

Звездите от легендарния "Първичен инстинкт" определено спечелиха публиката.

Разхубавяващата се с годините Стоун дойде на Лазурния бряг, за да подкрепи екранната си половинка от преди 21 години. Стоун и Дъглас за последно бяха заедно в Кан през 1992 г., на премиерата на "Първичен инстинкт".

Русокосата красавица блесна със стилни тоалети, които разкриваха все още прекрасната й фигура. С турско синята си рокля, дело на Roberto Cavalli, с дълбоко V-образно деколте и съчетана с изумрудена огърлица, тя беше перлата на вечерта на премиерата на Behind the Candelabra".

Феноменалната Шарън продължи да изумява с визията си, появявайки се на благотворително събитие с изключително сексапилна червена рокля.

За разлика от неостаряващата блондинка, екранната й половинка от "Първичен инстинкт", Майкъл Дъглас не може да се похвали, че годините са били благосклонни към него.

68-годишната кино легенда наскоро успешно приключи дългогодишното си лечение от рак гърлото.

"Това е един дар", каза носителят на Оскар по повод предложението да изиграе американския пианист Либерачи във филма на Содърбърг. "То дойде точно след моят рак", споделя колебливо актьорът по време на премиерата и възпира напиращите сълзи, пише британското издание Daily Mail.

Това е първият проект, в който Майкъл Дъглас взима участие след края на активното си лечение от рак в четвърта степен на развитие. Присъствието му и личните признания се оказаха емоционалния катарзис на 66-тия кинофестивал.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net