Мика Стоичкова спретна скандал на Мария Илиева и Криско

30-07-2014

Мика Стоичкова избухна срещу доскорошния си приятел рапъра Криско и дуетната му половинка Мария Илиева. Благодарение на публикация в социалната мрежа, стана ясно, че двамата са засегнали семейство Стоичкови

Дъщерята на Христо Стоичков се ядоса, че в клипа на Криско и Мария Илиева „Видимо доволни” се появява снимка на футболиста, докато звучи рефренът „псува ги на майка...”.

„С риск да направя реклама едва ли въпросните хора, които визирам, ще са „Видимо доволни”, когато разберат, че трябва да си понесат последствията от своеволието, което са си позволили, ползвайки лика на баща ми без неговото съгласие! Едва ли ще достигнете неговия ранг, за да разберете за какво ви говоря, драги ми „доволници!”, написа във Facebook Мика.

След този изблик, авторите на парчето изрязаха спорния кадър, но конфликта не спря дотук.

Днес дъщерята на футболиста написа продължение: „Изрязването на един кадър не изкупва вина, а даже се начислява с лихви, както в съдебната зала, така и в живота! Истината ще лъсне наяве един ден, а този ден наближава и участията, под формата на журиране в музикални риалитита са само параван, зад който се крият бедните душици, за да може да имат медиен имунитет! Скоро ще има разплащане и за унижението, и за наглостта, и за безочието, както и за мутренските изпълнения...На война, като на война!”, закани се Стоичкова.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net