Мика проговори за раздялата си с Иво Аръков

23-06-2014

Раздялата на Мика Стоичкова и Иво Аръков, която беше оповестена от самите тях, предизвика вълна от коментари, изненади и спекулации. Основните въпроси бяха дали и каква е причината видимо влюбената двойка да сложи точка на романса си.

Мика Стоичкова първа наруши мълчанието, за да признае: „Вярно е, че се разделихме”, каза дизайнерката в предаването „Тази неделя” на бТВ. „Самата аз не искам да вярвам, че се е случило, но е факт. Все още ми е мъчно да говоря за това”, заяви Мика.

Дъщерята на Христо Стоичков потвърди, че с Иво все още се обичат, чуват се постоянно и искрено се подкрепят. Причината за раздялата им не е скандал или изневяра, просто всеки е концентрират върху своите задължения, които очевидно не могат да бъдат съвместени.

„Просто така се случиха нещата. Той трябва да се насочи към неговата работа, а аз към моята. Времето ще покаже. Пътищата ни в момента са разделени,” призна 26-годишната Михаела, която сподели, че вече е свикнала с разделите, не само в романтичен план.

В ефира тя отрече слуховете, че раздялата им е PR стратегия, както и младият актьор да се е възползвал от контактите на именития й баща.

Мика, която отскоро се изявява като дизайнер в България, сподели, че родителите й знаят за края на връзката й. В интервю за списание „Блясък”, тя сподели, че баща й я посъветвал да следва сърцето си и да се върне при Иво.

„Всички започнаха да пишат само за нас двамата, да предполагат кой е против и кой „за“ отношенията ни. Забравиха, че все пак сме индивидуални личности със собствени насоки в живота, че Иво е актьорът, а не гаджето на Мика. Също така самата аз съм се отдала изцяло върху моята модна линия и телевизионните предавания, но това остава на заден план в очите на хората и тях ги вълнува единствено с Иво дали се караме и дали баща ми го одобрява.”В 

„Ето сега ще кажа – да, одобрява го и какво по-голямо доказателство от това, че когато му споделих за раздялата ни, ме посъветва да следвам сърцето си и да се съберем час по-скоро. И двамата имаме силни характери и сме много всеотдайни към нашата работа. Благодарна съм, че с човек като него успяваме да запазим приятелски отношения”, допълни още дизайнерката.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net