Кортни Кокс и Джони Макдейд се сгодиха

27-06-2014

Кортни Кокс се сгоди за Джони Макдейд. Актрисата от сериала „Приятели” и красавецът от групата Snow Patrol споделиха щастливата новина с почитателите си, като всеки от тях публикува в Twitter „Сгодих се за него!” и „Сгодих се за нея!”.

Двамата имат връзка от шест месеца и за първи път бяха забелязани заедно през декември м. г., когато присъстваха на парти на близката приятелка на Кортни Дженифър Анистън в Лос Анджелис.

37-годишният Джони, който работи с Кортни по първия й филм като режисьорка “Just Before I Go”, говори открито за връзката си с нея на премиерата на лентата. „Кортни е най-увереният човек, когото някога съм срещал, и то във всичко. Тя разбира музиката, разбира изкуството, разбира начина на създаване на всяка сцена, начина, по който се гради диалогът”, разказа китаристът.

Кортни, която неотдавна отпразнува 50-я си рожден ден, финализира развода си с бившия си съпруг Дейвид Аркет през май м. г., малко преди 14-та годишнина от сватбата им, припомня БГНЕС. Те остават добри приятели и споделят попечителството върху 10-годишната си дъщеря Коко.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net