Мика Стоичкова и Иво Аръков се разделиха

11-06-2014

Мика Стоичковa и Иво Аръков изненадващо обявиха раздялата си. Само дни след телевизионна изява на красивата брюнетка, в която тя обясни колко хармонични са отношенията с приятеля й, двамата се разделиха и все поема по пътя си.

Новината дойде от Facebook профилите на двамата. И Мика и Иво публикуваха еднакви съобщения в сряда следобед, за да обявят края на връзката си.

„Ще помоля всички, които до сега поставяха името ми и това на Иво Аръков под общ знаменател, от днес нататък да не го правят, защото раздялата ни официално е факт”, написа Мика Стоичкова.

„Баналното обяснение за несходство в характерите ни съвсем не е причината, а истината е, че се получи сблъсък на две силни личности, чиито призвания са в различни области и именно тук пътищата ни се разминават - Иво поема отново към театъра, а аз с гордост и приятелски чувства бурно ще го аплодирам! Приказката ни свършва... сега!”, допълва настоящата дизайнерка.

От своя страна актьорът написа: „Обичам България и оставам тук с Театъра и Киното, изкуството което обожавам, Мика ще преследва нейните проекти, които подкрепям безрезервно! Приказката ни свършва ...сега!”

Дали краят на приказката им наистина е дошъл, само времето ще покаже!

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net