Джагър преодолява годеницата си в компанията на неизвестна жена

08-06-2014

Три месеца след смъртта на дългогодишната си приятелка Лорън Скот, легендарният рок музикант Мик Джагър беше засечен в компанията на неизвестна жена.

Солистът на „Ролинг стоунс” беше сниман на балкона на хотелска стая в Швейцария, а красива брюнетка го целува по главата. Двамата изглеждат щастливи, става ясно от снимки публикувани в Mirror.

Кадрите породиха негативната реакция на близките на самоубилата се дизайнерка Лорън Скот. Очевидно близките обвиняват Мик Джагър за емоционалното състояние, в което се е намирала 49-годишната Скот, преди да вземе решение да сложи край на живота си.

„А хората се чудят защо сестра ми беше толкова дълбоко депресирана,” коментира 53-годишната сестра на Лорън Скот пред Mirror. Тя изрази съмнение, че Джагър изобщо страда от загубата на жената, която над десет години бе плътно до него.

След смъртта на Скот стана ясно, че модния бизнес на дизайнерката е бил пред фалит заради непосилните дългове. Твърди се, че задължения от близо 6 млн. долара са я подтикнали към депресията.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net