Честито Кийра!

06-05-2013


Звездата от Карибски пирати прие да изиграе една от най-важните роли в живота си - тази на съпруга

Кийра Найтли и певеца Джеймс Райтън се омъжиха за във Франция. На непретенциозна церемония актрисата и годеника й си казаха OUI в малкото градче Мазан във френския Прованс.

Много тесен кръг от близки на двойката са станали свидетели на дискретното сватбеното тържество. Гостите на гражданската церемония са били едва петнадесетина души, разказва кметът на градчето Еме Навело.

Кийра е зашеметяваща както винаги. Семплото облекло и в този случай й пасва перфектно! Бяла тюлена рокля, стигаща до коленете, комбинирана с класическо сако Шанел, равни светли обувки и небрежно пуснати коси е определено нетрадиционна сватбена одежда, но типична за морския разбойник.

Между 30 и 50 души са били поканените на сватбеното тържество, по предварителна информация на списание People. Предвиден е обяд в градината на семейното имение и вечерно парти, в което главна роля има бандата на Райтън Klaxons.

Терен на градинско сватбено парти е имението на родителите на 28-годишната актриса, които се сдобиха с имота в южното градче Мазан през 2010 г.
 




viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net