Модни решения за дами с пищни форми

11-03-2014

Ако имате сластни извивка и по-голям ханш, в никакъв случай не ги крийте под широки черни дрехи. Забележете само как добре умее да подчертае фигурата си Ким Кардашиян, например.

Тя никога не се е срамувала от пищното си дупе, дори напротив – с гордост го показва. И не е само тя – Дженифър Лопес, Шакира, Бионсе, Кортни Кардашиян и др., ни дават добър пример как да се пременим, за да изглеждаме женствени, елегантни и сексапилни.

Рокля (пола) по тялото

Изберете подходяща еластична материя до коляното. Ако имате и други положителни страни, заложете на изрязан гръб или деколте.

Роклята се прилепне по изящните си извивки.

Никакви свободни дрехи

Ако имате голям ханш и бедра, това не означава че сте тромава или „топчеста”. Вместо да се криете в безформени широки роби, подчертайте хубави си черти.

А-линия

Роклите с А-линия са идеални за вашата фигура. Забележете как добре стои тя върху Мерлин Монро и това не е случайно. Нейният пищен ханш е вечна модна класика.

Роклите в повечето случаи имат дебела лента плат под бюста, която прави талията по-тънка, а полата се разкроява надолу.
Рокля тип „прегърни ме”

Още един неостаряващ модел рокля, подходящ за всяка фигура и особено за по-едрите. Ефектът с прихлупване прави талията по-тънка, а самата теб - по-стройна.

Дължината не е определяща. Роклята стои перфектно около коляното и дори до прасеца. Това е едно от любимите облекла на първата дама на САЩ Мишел Обама, както и на всеобщата любимка Кейт Мидълтън.

Оригиналът на Даян фон Фюрстенберг бил изработен от жарсе, но днес можеш да я намериш от всякакъв вид текстил, та дори и прекроена под формата на палто.

Висока талия

Това е една от тайните на красивото дупе. Къси панталони, джинси, панталони, поли и всичко останало с висока талия, стои прекрасно върху едро дупе. Ким Кардашиян винаги залага на тази хитрост и рядко бърка.

Високата талия издължава оптически фигурата, а както всички знаем килограмите по-малко личат при по-високите дами.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net