Съветите на Дрю за бъдещите булки

10-03-2014

Дрю Баримор е от жените, които разбират от гримове. Не само защото обича да се разкрасява ежедневно, но и защото има собствена козметична марка “Flower Beauty”.

Професионалното мнение на 39-годишната актриса е, че изборът на прическа и грим за сватбения ден е изключително важен момент за жените. Неправилният избор, би предизвикал съжаление един ден. Затова отношението трябва да е сериозно.

„Най-голямата грешка, която можете да направите, е да прекалите,” казва Дрю и съветва да булките да не предприемат драстични промени, а да изглеждат като себе си.

„Не се появявйте с луди спираловидни къдрици и тежък грим. Защото, когато се видите след години, ще си кажете с недоумение „Това аз ли съм!?”. Трябва да направите красива природна версия на себе си”, сподели актрисата.

За онези булки, които искат да изглеждат различно е сватбения си ден и евентуално да боядисат косите си в нов цвят, Баримор казва, че експериментите преди сватбения си ден не са добро решение.

„Оценявам желанието на жените да бъдат различни, но това не е времето за експерименти,” казва актрисата и допълва, че на собствената си сватба се е появила със семпъл грим и прическа и се е чувствала добре в кожата си.

„На моята сватба се чувствах чудесно. Отне ми десет минути да направя косата и грима си. Носех много малко грим и сега се радвам за това. По принцип съм смела, но сватбата не е подходящото време за това”, каза още актрисата, която се омъжи през 2012 година за Уил Колпелман.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net