Коя звезда прави разкрасителните си процедури сама?

21-12-2013

Актрисата Блейк Лайвли обича сама да се грижи за външния си вид, но рядко търси съвети за красота в мрежата. Вместо това, тя предпочита да се допита до съветите професионални фризьори и гримьори.

За събития на червения килим 26-годишната съпруга на Раян Рейнолдс предпочита сама да се погрижи за грима и прическата си. За да бъде в крак с тенденциите обаче, звездата от сериала „Клюкарката” се доверява на професионални съвети вместо да чете за тях в интернет.

Изящната блондинка, която печели много ласкатели в модните среди, един от които е Карл Лагерфелд, каза пред списание “Cut”, че намира за забавно сама да се справя с разкрасителните процедури.

Актрисата не гледа клипове със съвети за красота в YouTube, но пък с радост използва възможността да се вслуша в професионално мнение по време на фотосесия.

Любимката на Лагерфелд и лице на колекцията му за Chanel е известна като една от най-елегантните дами в Холивуд. Наскоро тя засне и рекламна кампания на аромата Gucci Première и стана лице за следващата кампания на козметичния гигант L’Oreal.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net