Като холивудска звезда

23-04-2013

Холивудскитекрасавици изглеждат ослепително на снимките. Дори да нямат перфектната кожа илиидеални пропорции, те винаги излизат добре. И не те е само в резултата наусърдния труд на коректорите.

Холивудскитедами определено знаят всички трикове. Когато усетят светкавиците около себе си,красавиците заемат определена поза. Резултатът е видим - изящни фигури, дългикрака, тънки талии и прекрасни рокли.

               

Позата на тялото:

Зада изглеждате стройни е важно как ще застанете пред фотообектива.

Никогане заставайте с тяло, директно обърнато към обектива. Ако искате да изглеждатеслаба и с красива, застанете изправени и поставете единия си крак пред другиякато леко извъртите тялото си на ъгъл от 45 градуса спрямо обектива.Прехвърлете цялата си тежест върху задния крак, изпънете предния и леко сгънетеколяното, за да изглежда по-естествено.

Горнатачаст на тялото трябва да бъде обърната към фотографа, но едното рамо да по-близодо обектива от другото.

Ръцете:

Незабравяйтеда използвате ръцете си. Те ще помогнат да заемете най-подходящата поза и даподсилите впечатлението за изящна фигура.

Зада изглеждате по-висока, поставете едната или двете си ръце върху бедрата си.Това създава илюзията за дълги крака. Но не разпервайте пръсти, дръжте гисъбрани.

Зада имате тънка талия на снимката, трябва да поставете ръката си на ханша. Тя щеподчерта талията ви.

Зада изглеждате по-слаби - дръжте ръцете си далеч от тялото.

Зада прикриете пълни бедра - седнете, наведете се напред и облегнете лакти наколенете си.

Когатопозирате винаги е важно ръцете ви да изглеждат слаби. За целта се постарайте даизберете подходящи дрехи, които не оставят пълните или отпуснати ръценепокрити. Каквато и да е фигурата ви, никога не ги притискайте до тялото.

Лицето:

Обикновенолицата не са абсолютно симетрични, затова ако не сте от малцината щастливци,трябва да откриете коя е по-добрата половина от вашето.

Зацелта вземете едно огледало и изучете различните ъгли от лицето си. Изберетенай-фотогеничната си страна и когато се снимате насочвайте към камератаименно нея.

Непозволявайте да излизате с двойна брадичка. За да го избегнете трябва визуалнода издължите врата си, като го изпънете и нежно наклонете брадичка надолу. Изпробвайтеи следната хитрина - поставете езика си в горната предна част на небцето, точнозад предните си зъби. Това движение стяга ключицата и прикрива отпуснатата кожана брадичката. 

Накарайтефотографа да ви снима отгоре, това ще смали носа ви и ще направи очите ви даизглеждат по-големи.

Очите:

Дализатворените очи и червените зеници не се най-често срещания ефект и привашите фотографии. Има начин да избегне това, а като резултат да постигнетеизразителен поглед.

Никогане гледайте право в светкавицата, най-добре насочете погледа си малко над самияфотоапарат или към главата на фотографа, тогава никога няма да затворите очитеси в момента на щракването.

Другтрик, с който ще си спестите разсеяния поглед, но и ще направи очите ви да изглеждатпо-големи и по-изразителни, е да ги затворите преди снимката, фотографа да броидо три и ги отворете в момента на щракването.

Запо-сериозен вид" апаратът трябва да е поставен малко под линията на очитеви. Ако искате да изглеждате сериозни, помолете фотографа, който ви снима дадържи апарата малко по-ниско от очите ви.

Акоимате тъмни кръгове или торбички под очите, повдигнете леко брадичката си, зада избегнете сянката върху лицето, която само ги подчертава.

Устните:

Хубаватаусмивка оставя положително впечатление и измества фокуса от всички дребнидефекти. Внимавайте обаче и заложете на искрения смях, защото камерата ще уловифалшивата поза. Най-лесно е да мислете за нещо, което ще ви накара да сеусмихнете подсъзнателно. Ако искате да сте съблазнителна на снимката, помислетеси за любимия или за някой красив непознат. Ако пък позирате със семействотоси, мислете за някоя забавен спомен, например.

Ако все пак решите да пренебрегнете естественатаусмивка и държите да изглеждате по холивудски, има няколко запазени марки.

 

Вечно актуалната полуотворена уста и зареян поглед алаМерилин Монро. Подгответе се за снимка като разтворите леко устни и сезагледате в нещо, което се намира отзад и встрани от фотоапарата. Лекопритворете очи ще изглеждате секси.

 

Нацупената муцунка в стил Виктория Бекъм е съвременнакласика. За да се нацупите красиво и вие, изречете думата уогън предфотообектива. Звучи странно, но е с доказан ефект.

Ивсе пак не забравяйте, че човек изглежда най-привлекателен, когато е щастлив.Усмихвайте се и забравете лошото настроение!

Гримът:

Изберетематова кожа, вместо восъчната. Използвайте малко фон дьо тен и матираща пудрана местата, които лъщят. Нанесете руж върху изпъкналата част на бузите и гланцза устни, за да акцентирате на изкусителната си усмивка.

Цветът на облеклото:

Носенетона тъмни дрехи ви прави да изглеждате по-слаби, но черното изсмуква цвета отлицето.

Затоваподбирайте по-светли и свежи тонове за горната половина на тялото така щепокажете най-хубавите нюанси на кожата си. Не носете прекалено шарени дрехи повреме на снимки, тъй като те отклоняват вниманието от лицето ви.

Упражнявайтесе!

 

Всичко е практика. Тренирайте пред огледалото или сличния си фотоапарат и най-важното - забравете комплексите си!

 

Няма по-нелепо нещо от снимката на човек, който сепритеснява от нещо и се опитва да го скрие всячески. Бъдете естествени и непринудени.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net