Rise and shine

03-10-2012

Най-модната тенденция сред гримовете са металическите цветове.
Те са най-добрия начин да внесеш цвят в бледите тонове на зимата. Добави металически елемент към ежедневния си грим и се радвай на блестящата зима.

Можеш да избираш между различни продукти. Отбляскващите елементи отдавна не са само в сенките и моливите за очи. Виж какви продукти предладат козметичните гиганти.

Дълготрайни крем-сенки в метални нюанси Великолепните цветове издържат цял ден, докато не ги свалиш. Избери хубави сенки, които не се събират по гънките на клепача, които не се разтичат и внимателно подбери цветовете според нюанса на кожата си, за да постигнем блесящ резултат, а не отчайващ.

Металически лак за нокти Спрете се на лак за нокти с метални частици в тъмен нюанс. Ще носите подходящ за сезона елегантен цвят и все пак слънчевите лъчи ще блестят върху ноктите ви. Особено модерен този сезон цвят е графитът.

Мек молив за очи, който може да се използва дори като сенки. Металните нюанси са много удачно решение за скучните зимни дни. Ако нанесете тъмен молив в края на клепачите, ще постигнете блестящ ефект на опушения вечерен грим.

Метален цвят за устни Изберете червило за устни с метален оттенък в зимни нюанси на червеното и кафявото. Нанесете с четка за дълготраен и блестящ ефект на вашите устни.
 
 

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net