Мисия плажна прическа

18-07-2013

По време на летните жеги удобството е с предимство. Затова най-доброто решение за косата е да бъде прилежно прибрана.

Може и да не е съвсем прилежно, но важното е да не ни пречи. За здравето на косата също е по-добре да не е изложена на преките слънчеви лъчи.

Изберете някоя от следните прически, за да опазите красивата си коса от вредното слънце и за да се чувствате комфортно на плажа.

Конска опашка

Това е най-популярната прическа за лятото. Лесно я правим и излизаме набързо, любима е на всички ни. Но на плажа се чувстваме свободни да придадем на тази прическа малко волност чрез фиби, шалове, цветя.

Един вариант, за да изглежда тази класическа прическа по-бохемска е да придадем обем. Съберете цялата коса на опашка на тила и я вържете сравнително хлабаво. С метален шиш или друг подходящ инструмент подпъхнете на места и леко разхлабете някои кичури, за да придадете обем. Стегнете опашката.

Бохемска плитка

Това е една от любимите летни прически на Холивуд. Освен че е винаги модерна, плитката е изключително практична прическа за плажни занимания.

Съберете косата в плитка на една страна. Отпуснете на отделни места с подходящ инструмент.

Разнообразявайте с ленти за коса и шалове.

Кок

Ако искате прическа, която да ви накара на забравите за проблема с косата, изберете кока.Това е най-практичния начин, по който може да приберете косата през лятото.

Дали ще използвате гъбичка за да приберете косата си в стилен кок, или ще използвате шалове за да добиете модерния бохемски вид, няма да сбъркате ако изберете тази прическа.

Още няколко идеи: разнообразявайте прическата си с различни аксесоари за коса; не забравяйте модерните животински принтове и правете своя кок на различни височини. Така всеки ден ще сте с различна прическа на плажа.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net