Тайните за красота на Миранда Кер

11-07-2013

Австралийската красавица не крие на какво се дължи прекрасната й форма. Тя е известен поддръжник на натуралните съставки и козметика и се доверява само на природните дарове, за да изглежда винаги свежа и блестяща. Перфектната си кожа, фигура и коса, тя поддържа като не пропуска и ден, без своето кокосово масло, без таитянски си сок (Tahitian Noni juice) и смути за закуска.

За сока с целебни качества, самата Миранда казва: 'Пия го откакто бях на 14 години, и когато ми предстои дълъг и натоварен ден, това е единственото нещо, без което не мога.'

Напитката, приготвяна от растението Нони подсилва инмунитета и е богата на антиоксиданти. Тя е известна сред холивудските знаменитости, които й се доверяват, за да изглеждат добре. Може би на нея се дължи завидно бързото възстановяване на Миранда след като роди първото си дете преди две години.

30-годишният супермодел се възползва и от всички предимства и на кокосовото масло - от отличното му действие върху кожата и косата до свалянето на килограми.

Не минава и ден, през който красавицата не се е докоснала до натуралния продукт. 'Самата аз приемам по 4 супени лъжици кокосово масло на ден. Добавям го в салатите си, когато готвя нещо, дори в чашата зелен чай,' споделя тайната си тя.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net