Дариа Уербоу напуска модата, за да заживее в Ирландия

09-01-2014

Супермоделът Дариа Уербоу заяви, че ще напусне средите на модата. Причината за оттеглянето е емоционалното и психическо изтощение, което е натрупала заради натоварения си график.

30-годишната Дариа, която се занимава с моделство от 14-годишна и е била стотици пъти корица на най-авторитетните списания, заяви че смята да поеме риска да слезе от сцената.

„Дълго време работих непрестанно и моментът да си почина настъпи. Трудно издържам психически и емоционално и смятам за известно време да се оттегля”, разказа Уербоу пред британското издание на списание “Harper's Bazaar”.

Дариа ще се отдаде на дълга почивка, за да възвърне обратно силите си. Канадският модел с украински корени ще се отдаде на пътувания и вероятно ще уседне в Корк, Ирландия, където и в момента живее със своя приятел, дърводелец.

„Никога през живота си не съм мислела, че ще живея там, но не съм си мислела, че ще стана и толкова известен модел,” признава Дариа.

Наскоро Дариа замени колежката си Миранда Кер и стана новото лице на модната марка “Mango”, въпреки това моделът реши, че е време за заслужена почивка.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net