Кой какво облече на Златните глобуси

11-01-2016

73-тите награди „Златен глобус” се проведоха в Лос Анджелис снощи, а холивудските величия щрихираха модните тенденции за предстоящия сезон на наградите, а и на настоящата година.

Най-отчетливо беше присъствието на пелерини в тоалетите на дамите. Джейн Фонда, Кейт Бланшет и Дженифър Лопес не останаха незабелязани с техните характерни рокли.

Лопес определено бе сред най-стилните звезди на вечерта. Жълтата й рокля с пелерина, дълъг шлейф и висока цепка на Giambattista Valli събра погледите. Така се случи и с розова рокля на Givenchy с гол гръб на Кейт Бланшет. Мненията за нея обаче не бяха еднозначни. Тоалетът й изобилстваше от ресни и бродерии, които определено не и спечелиха приза за най-добре облечена звезда.

Джулиан Мур блестеше в буквалния и преносния смисъл на думата. Актрисата се открои с рокля в тъмно синьо и пайети на дизайнера Tom Ford.

Червената рокля с прав силует на Дженифър Лорънс определено ще се запомни. Актрисата, която получи статуетка за най-добра роля в комедия/ мюзикъл за пореден път заложи на Dior. Роклята бе леко изрязана отпред на талията и на гърба. Пищна диамантена огърлица, тип яка завършваше визията на красавицата.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net