Сватбените обувки на Сара Джесика Паркър

04-06-2015

Истинско бижу за големия ден на всяко момиче е създала Сара Джесика Паркър. Актрисата, която се изявява и като дизайнер, се похвали с най-новат си колекция – сватбени обувки.

Сара представи обувките, които се продават под марката “SJP Collection”, в новия брой на сп. “Weddings”. На корицата му актрисата позира с обувки в наситено теменужен цвят от новата колекция.

„Пантофките” са истинско изящество от сатен и дантела. Някои от моделите са в доста нетрадиционни за сватба цветове като ярко розово, тюркоазено синьо, лилаво – наситени, кралски и луксозни, като за най-специалния ден от живота. Ако обувките ви се струват познати, не сте в грешка – те са подобие на култовите сини обувки Маноло Бланик, които Кари Брадшоу носеше при предложението за брак от Тузара.

Характерният подпис на Сара Джесика Паркър, който е върху всяка обувка, е малка синя панделка на петата. Така всяка булка ще има „нещо синьо” за големия ден.

50-годишната Сара, която е майка на три деца със съпруга й Матю Бродерик, сподели своите съвети за перфектна сватбена визия. „Ако сватбата ми беше днес, щях да избера рокля в кремав цвят. Моделът щеше да е в стила на Оскар де ла Рента с джобове, тесен корсет и огромна пола от тафта или сатен.”

„На сватба хората се стремят да бъдат „официални”, но „официално” днес може да значи много различни неща, например цветя, красота и изчистен стил”, сподели Сара.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net