Тандемът Кара и Кейт снимат нова рекламна кампания

28-05-2015

ританките Кейт Мос и Кара Делевин ще са новите рекламни лица на испанската модна марка Mango за сезон есен-зима 2015/2016.

Двете супермоделки от различни поколения вече заснеха заедно реклама за Burberry а сега отново се обединиха за Mango. Кейт има статут на икона в модната индустрия, а Кара е една от най-търсените и високоплатени нови лица на модния подиум. Според експерти двете заедно пред обектива е „смъртоносна комбинация”, пише БГНЕС.

Новината за сътрудничеството е потвърдена. Мос многократно е била лице на испанската марка през годините, докато за Кара това ще бъде първия опит с бранда. Mango публикува само една снимка от началото на кампания, дело на фотографското дуо Инез и Винод.

„Страхотно е, че отново ще работя за Mango, това е толкова свежа и модерна марка”, смята Кейт. Когато мисля какво да облека всеки ден, искам да бъда креативна, а Mango е добра марка да си играя с широк спектър от стилове, които съществуват в днешно време.

За първи път работя с Mango и това, че имам Кейт за „партньор в злодеянието” е перфектно”, казва Кара за ангажимента си като лице на марката.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net