Джулиан Мур и Наоми Уост направиха зрелищна поява в Кан

14-05-2015

Филмовият фестивал в Кан беше открит за 68-и път със зрелищна церемония.

Традиционно най-голяма еуфория предизвикаха с появата си холивудските звезди. Тази година заслугата беше на Джулиан Мур и Наоми Уотс, които първи минаха по червения килим във вечерта на откриването, както и Сиена Милър и Натали Портман, които не отстъпиха по стил на своите колежки.

Холивудски красавици изглеждаха сензационнов своите дълги рокли, докато пристигаха на церемонията по откриването във Фестивалния дворец в сряда вечерта.

Носителката на Оскар Джулиан Мур беше ослепителна в рокля в черно и графит на Армани. Горната й част е с пищни ръкави и акцентира върху дълбоко деколте, докато значително по-семплата пола, подчертава перфектните извивки на 54-годишната актриса.

Своя дебют в Кан направи Наоми Уотс. Нейната визия определено може да съперничи с най-добрите, демонстрирани на брега на френската Ривиера. Австралийката се довери на Elie Saab за своята сребриста рокля. Подобно на тази на Джулиан беше обшита с камъни и с елегантно V-образно деколте.

Драматичната рокля на Уотс впечатли с богата пола, покрита с пера и изненадващ гол гръб.

За своята поява в новата си роля на режисьор Натали Портман беше избрала рокля с класически силует. Червеното бижу на Dior Couture е с изчистени форми и прави линии, без никакви допълнителни елементи.

Сиена Милер също се бе спряла на елегантна визия с класически форми. Правата й индигово синя рокля Lanvin имаше асиметрия, постигната чрез богата украса на едното рамо.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net