Удари часът на морския шик

17-06-2013

Несъмнено банският е най-важното облекло за плажа. Холивудските знаменитости обаче ни показват, че почти толкова важно и какво ще метнем отгоре му.

Плажният шик тази година задължава да сложим в куфара си за морето рокля с животински принт. Дали ще бъде макси плажна рокля или мини в класически силует, като тази на Миранда Кер, този сезон модата диктува тя да бъде с животински шарки.

Джесика Албасъщо разхожда своята макси рокля в леопардов десен на плажа в Сeйнт Бартс, а в Хавай Хайди Клум събира слънчеви лъчи, облечена в секси плажен тоалет.

Няма как да не отбележим зашеметяващо елегантната Рейчъл Зоуи. Макар и на плажа, диктуващата модата стилистка на звездите, е заложила на стилен саронг, класическа шапка с периферия и големи слънчеви очила. Както винаги облекло за пример!

Ако все пак държите на удобството пред елегантността на плажа, вземете златната идея на Рейчъл и заложете на дълъг до земята бохемски тоалет е едно рамо. Този стил е топ тенденция за цялото лято, но на плажа със сигурност ще съберете завистливи погледи.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net