Какъв цвят трябва да е косата ти спрямо зодията

24-07-2015

Слънчевият ви знак разкрива, с каква прическа ви е писано да бъдете. Вашата коса е вашата корона. Тя говори много за вашата личност, за вашия характер, за вашето разбиране за света. Може да сте родена с цвета на косата си, но ако я боядисвате, това може да повлияе на вашето настроение, самочувствие, както и да ви направи по-привлекателни.

Подсилете вашите зодиакални черти с цвета на косата си, или се превърнете в „нов човек”, като боядисате кичури в цветовете на друга зодия.

Овен: Първия знак от зодиака е твърдоглав, обича съревнованието, активен е, буен, и държи винаги да бъде номер едно. Тъмно кестенява коса, с блестящи огнено червени или бордо акценти в цвета, е най-подходяща за тези динамични натури.

Телец: Телците са спокойни, обичат лукса, но също така са и много трудолюбиви и старателни. Любители са на природата и не се плашат, когато работят, да се поизцапат. Всеки нюанс на кестенява коса е в унисон със земната чувственост на Телеца.

Близнаци: Вечно млади, универсални, както хамелеоните, Близнаците вярват, че разнообразието е най-важното в живота, затова и често сменят цвета на косата си. Светло и средно кестенява коса с деликатни нотки на карамел, ще подхождат най-добре на находчивия и неуморим характер на Близнаците.

Рак: Домът и семейството са важни за грижовния и чувствителен Рак. Характерно за него е, че настроението му е на „приливи и отливи”. Светло кестенява коса, с деликатни тъмни кичури би помогнала на Рака да бъде по-уравновесен в емоциите си и да балансира жизнената си енергия.

Лъв: Лъвът е енергичен и забавен, роден лидер, обича винаги да е център на внимание. Искрящо русата коса е най-подходяща за него, тъй като ще подчертава блясъка и силата му под светлината на прожекторите.

Дева: Девата обича подробностите, винаги е спретната, естествена и добре подържана. От нея лъха свежест и искреност. Нюансите от тъмно русо до светло кестеняво, чудесно ще подчертаят практичната й натура.

Везни: Везните са възпитани, с добри маниери, чудесно се вписват в обществото. Обичат дрехи, които не са просто красиви, а и стилни и елегантни. Шампанско, пепеляво или медно русо са цветовете на косата, които отлично ще импонират на вродената им класа и аристократизъм.

Скорпион: Потаен и мистериозен, Скорпионът обича да изследва тъмната страна на живота. Той може да е контролиращ и доминантен, но има и силата да лекува.Черният и тъмнокафявият цвят на косата хармонират най-добре с мистичната му същност.

Стрелец: Оптимист и приключенец, Стрелецът обича да пътува и да се среща с нови хора. Неговата теория за живота е, че трябва да се опита от всичко. Пламъкът на този безграничен ентусиазъм и огнен дух най-добре се подчертават от искрящи, медночервени кичури.

Козирог: Сериозен и амбициозен, Козирогът влага цялата си енергия към постигане на сигурност и стабилност както в материален, така и в личен план. Тъмно кафявия цвят на косата кореспондира най- добре с консервативната му и целеустремена натура.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net