Как се справят със стреса различните зодии

08-03-2024

Всички страдаме от прекомерните количества стрес, които животът ни поднася, а някои отиваме и по-далеч - започваме да се паникьосваме във всяка малко по-тежка ситуация.

И всеки, разбира се, търси най-добрия начин да се справи с тези емоции – с усамотение, повече храна, пътешествия или всичко от изброеното. 

Овен
Обикновено от напрежението ги разтоварва спортът – катеренето по планини и спане в палатки в екстремни условия, рафтинг, бойни спортове, каране на ски. Това са идеалните начини за един преуморен Овен да влезе отново в релси.

Телец
Един Телец може да се справи със стреса с почивка, релакс в спокойна обстановка, гурме ястия, класни напитки и хубава музика.

Близнаци
Близнаците отдъхват от стреса с интересна книга в ръка, усамотени в някое кьоше или още по-добре – в леглото, където никой да не ги закача. Чаша вино или чай винаги помагат да възстановяване на мозъчната и речева дейност, така че още на следващия ден да могат да скочат и да проведат поне 300 разговора до края на работния ден.

Рак
Не е тайна за никого, че Раците лекуват стреса и депресията с алкохол, които разреждат с капки сълзи.

За тях звездите препоръчват пътешествията до морски дестинации, дълги разходки, консумиране на морски дарове и секс.

Лъв
Лъвовете се възстановяват най-добре, като ходят на шопинг, купуват си парфюми, посещават културни събития и отпускат по барове.

Дева
Девите се възстановят от стреса, като си приготвят малки неща за хапване - например пържени люти чушки. Или си подреждат бурканчета с подправки. Или шкаф с чорапи.

Везни
Най-доброто, което могат да направят за себе си, е да отидат на ол-инклузив почивка, където има много от всичко, така че да не им се налага да избират. И стресът гарантирано ще изчезне.

Най-добрите за брак зодии

Скорпион
Секс, секс, секс и още секс. Това е животът на Скорпиона. За да се справи със стреса обаче, му е нужен едноседмичен воаяж, в който хапва паста, пие червено вино и слуша италианска музика.

Стрелец
Стрелецът релаксира, като си взима почивка от интернет, телефон и компютър, както и от хората като цяло. Това успокоява Стрелците за нула време.

Козирог
Те най-добре могат да се отпуснат, ако парите им са на сигурно място, всичко е платено и не дължат никому нищо. Може например да ходят в банката всеки ден и да си гледат извлечението от сметката или пък да разгледат нумизматични изложби – това са дейности, които със сигурност ще стабилизират един леко разклатен Козирог.


Кои цветове ви носят късмет според китайския хороскоп

Водолей
Спасението им е в планината или някъде из природата, където могат да крещят, докато им мине. Почивката вкъщи, на пуснати завеси и с хубав филм, също е нещо, което им действа безотказно.

Риби
Рибите се възстановяват от стреса с пътуване, с чаша вино и хубава храна, предимно с десерт. Посещението на културни мероприятия, особено ако са сами, също им действа много зареждащо.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net