Астрология на имената (Трета част)

22-05-2014

Септември

Избухливи, емоционални, целеустремени хора. Обичат да правят подаръци, но в други отношения не са твърде щедри, не биха похарчили напразни и една стотинка. Стараят се да изглеждат в очите на околните като широкопръстни, но рядко го правят без да се съобразяват с личните си интереси. Пресметливи са. Самолюбиви. Жените се безпокоят повече за себе си, отколкото за съпруга си, мъжете не умеят да осигурят семейството си, но себе си никога няма да обидят. Не им е жалко да загубят голяма сума, но ако съпругата им без тяхно знание си купи скъпа дреха, те непременно ще я упрекнат, че харчи прекалено много. Септемврийските хора обичат приятелските компании, но никога няма да изпуснат личната си полза, дори ако това е в ущърб на най-близките им приятели. Трудно връщат дълговете си, често просто забравят за тях. Не търпят сцени на ревност, в такива случаи правят напук. Самите те са много ревниви. Жените са нетърпеливи, много независими. Сутрин обичат да спят до късно, често закъсняват за работа, превръщайки това в нещо нормално. Иначе са прекрасни домакини, у дома им всичко блести. Обичат и умеят да готвят вкусно. Мъжете са твърде влюбчиви, но предпазливи, когато работата опре до встъпване в брак.

За тези хора са подходящи имена като: Денис, Захари, Павел, Анатоли, Иван, Роман, Ана, Вера, Надежда, София, Любов, Елисавета.

Октомври

Стриктни са, но само в случай че това се отнася до работата им. С приятелите си смятат, че не е задължително винаги да са такива. Обичат да послъгват, остроумни са. Предприемчиви. Безкористни в приятелските отношения, но практични и внимателни във финансовите операции. Великодушни са. Не бързат да правят изводи, не вземат необмислени решения, стараят се да изслушат колкото се може повече мнения, на чиято основа строят своята гледна точка. Винаги постъпват по свое усмотрение, за тях авторитет са само няколко много близки хора. Жените са принципни и обективни. Имат добра памет, лесно градят кариерата си. Не прощават измяната и предателството. Стараят се с всички сили да запазят семейството си, където са лидери и рядко се опират на съпруга си. Мъжете са практични, трезвомислещи, малко са скръндзи. Не търпят критика, в семейството си са доста добри домакини.

Подходящи за тях са имена като: Александър, Михаил, Владислав, Сергей, Васил, Владимир, Кирил, Филип; Златина, Зоя, Олга, София, Веселина, Александра.

Ноември

Ноемврийските хора са доста пресметливи, заради лична изгода са готови на неблаговидни постъпки. Користни и завистливи са. Тези хора са стиснати за всички, дори за най-близките си хора. За себе си обаче не се скъпят. С последните пари могат да заминат на почивка, макар че след това семейството дълго време ще трябва да отгладува тази сума. Жените са самовлюбени, разхвърляни, егоистични. В семейството си те са лидерите, не се съобразяват с мнението на съпруга си, често му изневеряват и дори не се стараят да скрият това. Похотливи са и не подбират твърде партньорите си. Избират си безхарактерни мъже, на които им се налага да търпят много неща от съпругата си. Мъжете, родени през ноември, често изпадат в депресия, преживяват нервни кризи.

Имената им трябва да се избират много внимателно. Не е желателно да им се дават имена като: Анатоли, Димитър, Никалай, Маргарита, Екатерина, Марина, които ще задълбочат негативните черти на характера им. Само имена като изброените по-долу могат да подобрят характера на ноемврийските хора: Максим, Богдан, Константин, Валери, Виктор, Валентин, Григор, Филип, Лазар, Михаил, Елена, Евгения, Мария, Елисавета, Ирина, Вера.ВВ 

Декември

Декемврийските хора се отличават с повишена емоционалност, известна неуравновесеност и избухливост по повод на дреболии. Те се владеят трудно, когато са раздразнени. И макар че прекрасно виждат тези свои недостатъци, разбират мотивите за отрицателното понякога отношение на околните към тях, не могат да се сдържат. Животът им се подрежда сложно, те често попадат в неприятни ситуации, не могат и не умеят да живеят спокойно. Остро се нуждаят от честа смяна на обстановката, кръга на общуване, не търпят монотонен начин на живот. Подложени са на емоционални сривове и депресии.

Децата, родени през декември, е добре да бъдат наречени с имена като: Михаил, Андрей, Алексей, Вера, Ирина. Най-малко от всичко им подхождат имена като: Николай, Димитър, Анатоли, Станислав, Татяна, Елена.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net