Астрология на имената (Втора част)

21-05-2014

Май

Майските хора са принципни и безкомпромисни, властни и претенциозни. Могат мигновено да скъсат връзката си, лесно се развеждат, макар че след това съжаляват, разбрахме от сайта imena.hit.bg.

С жените, родени през месец май, е трудно да се създаде здраво семейство, те се стремят към лидерски позиции, не търпят възражения. Интересуват се най-вече от материалното благополучие, а при недобри взаимоотношения със съпруга, те лесно намират развлечения извън семейството. Мъжете, родени през май, са добри съпрузи, съумяват да осигурят семейството си и да си извоюват да бъдат зачитани. Макар и с твърд характер, в семейството си те са по-отстъпчиви, отколкото извън него. Много се влияят от женските сълзи, оплаквания, неуспехи. Винаги са готови да помогнат на слабия пол и затова често попадат в неудобно положение.

Хората, родени през май, следва да носят имена като: Анатоли, Давид, Кирил, Евдокия, Юлия, Александра, Ирина.

Юни

Юнските хора са много раними, мнителни. В постъпките си са предпазливи, понякога се презастраховат. Добри и съпричастни са, но твърде малодушни, за да се борят с когото и да било. По природа притежават много таланти, практични и предприемчиви са. Към тях често се обръщат за съвет и морална подкрепа. С близките си доста сдържано проявяват чувствата си, но с по-малко познати хора могат да бъдат и по-открити. Избягват конфликтите, при това юнските мъже са малко страхливи и безхарактерни, когато става дума за лични проблеми. Затова пък са късметлии в професионално отношение, щастливи са в любовта, в интерес на истината често пъти извън семейството. Влюбчиви натури са, увличат се, но не за дълго. Не търпят нравоучения и самите те не обичат да поучават. Много са чистоплътни, някои от тях до гнусливост. Жените умеят да създадат в дома си уют, а мъжете правят всичко, за да не изпитва семейството материални затруднения.

Най-подходящи са имена като: Константин, Димитър, Валери, Роман, Мария, Елена, Станислава, Симона, Тамара.

Юли

Неустойчива нервна система, нетърпение, егоизъм, раздразнителност - ето характерните черти на юлските хора. Те са твърде горди и независими. Егоисти. Безхарактерни, не могат да откажат нищо на приятелите си, лесно стават пияници (това се отнася най-вече за мъжете). Жените се стремят към лидерство, опитват се да командват съпруга си, често се оплакват на близките си от съдбата си, откровено разказват за неуредиците в семейството си. Трудно е да им се угоди, те винаги от нещо са недоволни. Мъжете са доста добродушни, безгрижни, често допускат грешки. По отношение на жените са доверчиви и наивни. Ако се излъжат веднъж в чувствата си, стават закоравели ергени. Мълчаливо понасят всички неприятности, не обичат да се оплакват от съдбата си. Единствено на майка си те могат да излеят душата си, тъй като по душа майката им е най-близка от всички.

За родените през юли подхождат имена като: Анатоли, Георги, Игнат, Андрей, Антонина, Александра, Елисавета, Валерия.

Август

Твърде емоционални, енергични, упорити. Целеустремени в действията си, но непредпазливи. Не търпят бавните хора, те ги дразнят. Августовските жени са уверени в силите си, не са злопаметни, но са мнителни. В семейството си са лидери. Те са добри домакини, но не обичат много да готвят. Мъжете по природа са чувствителни, в семейните си отношения са отстъпчиви. Рядко са щастливи в първия си брак. Не търпят натиск и критика, раздразнителни са и чакат само похвали и всеобщо признание. Много са ревниви, макар че те самите рядко са верни съпрузи. Раними са и като децата изискват от околните повишено внимание към себе си.

На родените през август подхождат имена като: Юлиян, Захари, Александър, Николай, Ана, Мария, Юлия, Маргарита, Татяна.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net