Хари и Меган нарушиха мълчанието и поздравиха Кейт

09-01-2020

Херцогът и херцогинята на Съсекс Хари и Меган, които последните дни са чело на всички световни медии заради тяхното смело и нестандартно решение - да бъдат финансово независими, нарушиха мълчанието си в социалните медии, за да изпратят на херцогинята на Кеймбридж Катрин съобщение за нейния 38-и рожден ден.

Официалният профил на Кенсингтън палас в Instagram публикува нова снимка на херцогинята, заснета от фотографа Мат Портиъс, за да отбележи специалния ден.

Използвайки акаунта на Съсекс, принц Хари и Меган Маркъл я коментираха и отправиха поздрав: „Честит рожден ден на херцогинята на Кеймбридж“, написаха те и добавиха емоджита на торта и сърце.

Само преди ден Хари и Меган обявиха, че ще заминат за Северна Америка, където ще работят, за да бъдат финансово независими.

'Ние възнамеряваме да отстъпим като „старши“ членове на Кралското семейство и да работим, за да станем финансово независими, като същевременно продължаваме да подкрепяме изцяло Нейно величество Кралицата'. Това обявиха те в официалния си профил.


'Планираме да балансираме времето си между Обединеното кралство и Северна Америка, като продължаваме да изпълняваме задължението си към кралицата, Общността и нашите патронажи', посочиха още те.
Двамата загатнаха и за нова благотворителна дейност, за която обаче не дават подробности.

Бъкингамският дворец пусна изявление на кралицата малко след новината: 'Дискусиите с херцога и херцогинята на Съсекс са в начален етап. Ние разбираме желанието им за различен подход, но това са сложни въпроси, за които ще трябва време'.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net