Актьорът Райън Рейнолдс е новото лице на парфюма Армани код

09-01-2019

Райън Рейнолдс стана новото лице на благоуханието 'Армани код', съобщи Контактмюзик. Холивудският актьор ще участва в рекламна кампания на италианската модна къща. Основателят ѝ Джорджо Армани разкри, че Рейнолдс е избран да я представя, защото въплъщава модерната чувственост на мъжа, ползващ 'Армани код'.
'Със статута си на мъж, амбициран да постигне целите си, Райън въплъщава идеално модерната чувственост на мъжете, които ползват 'Армани код' - заяви 84-годишният моден дизайнер. - Те са чаровни, стилни и се отличават с малка доза ирония.'
Първата рекламна кампания с участието на актьора ще е посветена на 'Армани код абсолю' - новото благоухание от серията 'Армани код', и ще започне през февруари. Рекламното филмче е заснето от Рийд Морано, режисьорката на спечелилия награда 'Еми' сериал 'Разказът на прислужницата'.
Парфюми 'Армани код' за пръв път се появиха на пазара през 2004 г. Сред филмите, в които се е снимал 42-годишният Рейнолдс, са поредицата 'Дедпул', 'Секретна квартира', 'Предложението'.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net