Брус Дженър: Наричайте ме Кейтлин

02-06-2015

Олимпийският шампион Брус Дженър дебютира като жена. След като премина през операция за смяна на пола си, доведения баща на реалити звездата Ким Кардашиян, позира за юлския сп. “Vanity fair” с нова идентичност.

На корицата е 65-годишния спортист, а заглавието гласи „Наричайте ме Кейтлин”. Ексклузивната корица беше анонсирана в понеделник. Това е първата изява на Брус след скандалното му интервю за телевизия ABC, в което призна, че през целия си живот се е чувствал жена.

В края на април обеща съвсем скоро да представи новата си женска идентичност и да направи реалити шоу за процеса по смяна на пола. Това се случва с впечатляваща фотосесия, дело на известната фотографка Ани Лейбовиц. Пред нейния обектив Кейтлин позира единствено по бельо - разголено бюстие в телесен цвят.

През 1991 г. Дженър се жени за Крис Дженър – майката на риалити звездата Ким Кардашиян, те са биологични родители на популярните модели Кайли и Кендъл Дженър. Двойката се развежда през 2014 г. се развеждат. Общо Брус Дженър се е женил три пъти и има шест свои и четири доведени деца.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net