Съблазнявай безпогрешно!

04-04-2014

Често харесвате някого, но тактиките ви за свалки не работят на пълни обороти. Или искате да накарате половинката си още повече да хлътне по вас?

Ами нека ви запознаем с най-успешните тактики за съблазняване. Това, което се изисква от вас, е да разберете зодията на желания субект и да следвате тези съвети.

Как се съблазнява Овен?

Поддържай нотка на съмнение. Овенът трябва да се чуди дали наистина интересът ти към него е толкова голям. Стимулирай интелекта му! Обличай се добре. Използвай скъп парфюм. Смей се! Овенът обича хора, които умеят да се забавляват. Показвай постоянно своята независимост. Кажи му, че имаш нужда от помощ за нещо – компютър, пренасяне на багаж... Ставай рано. Звучи странно, но Овенът се отвращава от лениви хора, които си пилеят деня в излежаване.

НЕДЕЙ: Да преследваш Овена, дори и да вярваш, че го правиш тактично. Да му даваш съвети, особено ако не те е питал. Да допускаш еднообразие и скука, това направо убива тази зодия. Да лъжеш. Овенът усеща дори и благородните лъжи.

Как се съблазнява Телец?

Бъди добър и загрижен слушател. Казвай му, че го подкрепяш, независимо какви идеи има. Прави му често подаръци, най-добре да не са банални. Показвай своята чувствителност, Телецът страшно много се впечатлява от това. Научи и запомни добре кои са: любимите му напитки, любимите храни и любимата музика.

НЕДЕЙ: Да говориш за миналите си връзки. Никога! Да го караш да те следва, Телецът винаги върви отпред! Да говориш нецензурни думи. Те са отблъскващи за естетичната му душа.

Как се съблазнява Близнак?

Винаги бъди информиран и говори с него за актуалните теми. Ако трябва, отдели си един час да изчетеш пресата, преди да се видиш с него. Покажи, че държиш на благоразумието. Флиртувай! Близнакът обича, когато е в центъра на нечие обожание. Покажи му, че преди всичко ти си негов верен приятел и той може да разчита за всичко на теб. Погледай малко порно или чети секс съвети. Защото, ако се издъниш в леглото, кажи сбогом на всякакво бъдеще заедно.

НЕДЕЙ: Да позволяваш на Близнака да те командва. Не за друг, само след няколко дни ще си му омръзнал. Да позволяваш да му стане скучно. Това е най-големият ад на всеки Близнак. Да се опитващ да го променяш. Тази зодия е от всичко по много.

Как се съблазнява Рак?

Дръж се нежно и любящо с Рака. Сготви му нещо. Покажи му, че си чувствителен човек. Покажи, че за теб е суперспециален. Разкажи за бъдещите си планове. И нека той присъства в тях. Покажи, че си толерантен.

НЕДЕЙ: Да дразниш Рака нарочно. Реакциите му са непредвидими. Както си седи кротко, така изведнъж ще се разфучи като ураган. Да пилееш парите си. Раците не обичат прахосници. Да му се правиш на интелектуалец. Да настояваш да прави неща в леглото, които не иска.

Как се съблазнява Лъв?

Признай Лъва за лидер. Ако не го направиш, той сам ще ти го покаже и... няма да ти хареса. Кажи, че за теб любовта и връзката трябва да бъдат източник предимно на положителни емоции. Дръж го в центъра на вниманието. Разсмивай го често. Покажи възхищение към начина му на мислене и разбиранията му. Перфектен маникюр! Лъвовете обожават красиви ръце.

НЕДЕЙ: Да заповядваш на Лъва. Да критикуваш уменията му в леглото, особено пред хора. Да го обявяваш стила му на обличане за странен. Лъвовете обичат екстравагантността.

Как се съблазнява Дева?

Стани първо приятел на Девата и едва тогава се пробвай за нещо повече. Пази си емоциите. Този знак предпочита сдържани, а не истерични хора. Не давай поводи за ревност, защото може да видиш много бързо гърба на своята Дева. Хвали я за всичко, което прави, особено в професионален план. Стани по-ерудиран. Ако си с ниско интелектуално ниво, нямаш никакъв шанс с тази зодия.

НЕДЕЙ: Да критикуваш Девата, макар, че тя ще го прави с теб непрекъснато. Да губиш доверието й. После няма връщане. Да флиртуваш с други хора, за да привлечеш вниманието й. Има риск това да се обърне срещу теб.

Как се съблазнява Везна?

Създай впечатление, че не можеш да се справиш без съветите на Везната. Интересувай се искрено от нейните увлечения. Дръж се възпитано и добронамерено. Погледът! Много е важен, да не кажем основен за привличането на тази зодия. Трябва в него да има хубава емоция, не хищничество, нахалство или сексуални намерения. Кажи й, че много рядко ти се случва да харесаш някого истински. Научи се да водиш спорове. И бъди готов да ги губиш.

НЕДЕЙ: Да критикуваш външния вид на Везна. Никога и за нищо на света! Или комплименти, или нищо. Да я притискаш да взима решения. Ако го направиш, те няма да са в твоя полза. Да нахалстваш. Щом Везна те отсвири няколко пъти, приеми, че нещата няма да се случат. Или поне не сега.

Как се съблазнява Скорпион?

Бъди секси! Дръж се секси, говори секси, поддържай тялото си в добра форма. Бъди готов да разговаряш на всякакви теми със Скорпиона. Той не обича срамежливци. Трябва да има капка мистерия в теб. Покажи му, че не може да те има. И бъди готов да те покори за минути.

НЕДЕЙ: Да се дразниш от ревността на Скорпиона, тя няма да изчезне. Да го критикуваш за сексуалните предпочитания. Даже по-добре за нищо не го критикувай. Да бъдеш прекалено ексцентричен, драматичен или пасивен.

Как се съблазнява Стрелец?

Покажи на Стрелеца, че може да си негов приятел и негов сексуален партньор в едно. Бъди готов да приемеш неговата болезнена откровеност. Разсмивай го – ключов момент към сърцето на всеки Стрелец. Бъди енергичен, тази зодия си пада по такива хора. Обличай се модерно. Макар да не си признават, повечето Стрелци обичат фешън дрешките. Помни, че за него животът е удоволствие. Накарай го да разбере, че заедно ви чакат много забавления и безгрижни дни.

НЕДЕЙ: Да изпадаш често в лошо настроение пред Стрелеца. Да разчиташ само на хубавите думи. ВВ Стрелецът предпочита действията. Да го вкарваш в стереотипи. Той няма място там.

Как се съблазнява Козирог?

Първо, приеми, че за тази зодия работата винаги е на първо място. Събери повече информация за интересите на Козирога и го помоли да ти разкаже за тях. Винаги се дръж на ниво! Никакво лигавене, сцени или невъзпитани маниери. Покажи на Козирога, че ненавиждате пороците. Разкажи му, как си мечтаеш за хубаво семейство и партньор, с когото рамо до рамо да постигате целите си.

НЕДЕЙ: Да нарушаваш дадените обещания. Да очакваш много страст и говорене за любов. Да критикуваш който и да е негов роднина. Това моментално ще отблъсне Козирога. Да показваш пренебрежение към което и да е негово виждане.

Как се съблазнява Водолей?

Опитай се да изглеждаш като него – незаинтересован и неемоционален. Пофлиртувай с някой друг. Нека Водолеят види, че не си му в кърпа вързан. Постарай се да го заинтригуваш с интересни истории за живота ви. Прави му подаръци. Кажи му, че никой досега не е успял да те опознае и едва ли това някога ще се случи.

НЕДЕЙ: Да му налагаш мнение! Да му казваш в очите, че си хлътнал до уши. Да флиртуваш с Водолей, когато е в лошо настроение. Ще си изпатиш! Да го обвързваш с каквито и да било очаквания и задължения.

Как се съблазнява Риба?

Кажи на Рибата, че обожаваш ретро романтиката – като в старите филми и книги. Създай впечатление, че си нежен, добър и искрен човек. Дръж се мило, дори когато ти е криво. Покажи сантименталност. Не се страхувай да заплачеш, ако ти се плаче. Задължително кажи, че обожавате деца и животни. Много голям коз – кажи на Рибата, че никога досега не си изпитвал такива чувства и дори ти е объркано как точно трябва да се държиш.

НЕДЕЙ: Да нараняваш чувствата на човек, зодия Риби. Да се съсредоточаваш върху парите. За тези хора други неща са по-важни. Да избухваш, особено срещу Рибата.

Източник: beu.bg

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net