Колкото по-обвързани, толкова по-разголени

27-03-2014

Обвързаните жени предпочитат да си лягат без бельо. Вместо да се облекат в предизвикателни одежди „за сън”, дамите предпочитат да се мушнат под завивките голи и да не бавят ненужно сексуалните си преживявания, преди да заспят.

Жените имат навика да харчат безбожни суми за секси бельо с много дантела, декорации и разголени елементи, но това е само в началото на връзката. С течение на времето все повече от дамите се отказват от тази инвестиция.

В един етап от връзката дамите посягат все по често към ризата или тениската на половинката. Все пак няма нищо по-секси за една жена от това да се събуди, да облече „чуждата” дреха и после заедно да направят закуска. Този метод не само, че не изисква почти никакви финанси, но и действа много атрактивно на мъжете и ги подтиква към сутрешните интимни моменти в кухнята или хола.

С течение на времето и напредването на връзката, много от жените приемат, че мъжете им вече са ги виждали без бельо, със секси бельо, само по бикини или само по сутиен, което ги кара да си мислят, че постоянното старание в леглото не е задължително. Това е грешка, която коства на представителките на нежния пол доста главоболия при евентуална изневяра на партньора им с по-поддържана и по-секси партньорка.

Заради този проблем, сексолозите съветват жените не да си купуват скъпо бельо и да правят стриптийз на мъжа си всяка вечер, а просто да се поддържат красиви и да лягат в леглото си голи, пише БГНЕС.

viberTvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net