Йога на плажа! Защо не!?

11-08-2014

Преди всяка лятна ваканция се започва с заричането – всяка сутрин ще тичам по плажа и ще се храня здравословно, ще се разхождам по-дълго време и още куп други намерения, които си остават неосъществени до другата година.

Ние обаче имаме по-добра идея, реализирането на която ще ви достави истинско удоволствие – правете йога сутрин на плажа. Позволете на всяка клетка и всяко мускулче от тялото ви да се почувстват на почивка. Без дори да споменаваме ефекта върху състоянието на духа, ще споменем, че на плажа се срещат земята, водата, вятъра и жаркото слънце.

Холивудските звезди не пропускат възможността да практикуват йога дори по време на почивка. Наскоро Жизел Бюндхен сподели впечатляваща снимка от ваканцията си в Коста Рика. По време на тридневното си пътуване, майка на две деца е в състояние да отдели един следобед за йога сесия.

Облечена в бански от две части 34-годишната бразилка сподели снимка в Instagram, на която позира, изправена върху главата си. „Ето ни и нас…три дни в покой”, написа под кадъра моделката.

Хилария Болдуин също има навика да споделя снимки от йога практиките си. Съпругата на Алек Болдуин се похвали с по-майсторско изпълнение от това на Жизел. 30-годишната йога инструкторка е застанала на глава, без дори да си помага с ръце. „Пожелавам на всички мир, здраве, любов, и щастие,” обърна се към последователите си в социалната мрежа Хилария.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net