БГ радио раздаде годишните си награди

10-05-2014

Любо Киров и Михаела Филева и „Революция Z” взеха най-престижните награди на годишни награди на БГ Радио.

На 12-ата церемония, която се проведе в Благоевград, „Аз искам” на „Революция Z” стана „Песен на годината”. За БГ-дует на 2014 г. бяха определени Ангел и Моисей. Албум на годината е „Рут” на Рут Колева, а група на 2014 г. - рокаджиите от БТР, които бяха с най-много номинации в различни категории.

В категорията на „БГ изпълнител”, Любо Киров и Михаела Филева заслужиха вота на публиката. „Захир” на “ICE CREAM” беше определен за победител в категорията видеоклип.

Наградата за БГ-дебют на 2014 г. отиде при Вензи.

Наградата за БГ-текст отиде при Мария Илиева и Любо Киров. Концерт на годината е турнето на неостаряващите 'Сигнал'. Специалната награда за БГ-вдъхновение, носеща от тази година името на Ана Мария Тонкова, бе връчена на Камелия Тодорова.

За втора поредна година наградите на БГ радио бяха връчени в Благоевград пред хилядна публика, изпълнила площада пред общината. На сцената пяха 100 Кила, Ангел и Моисей, Били Хлапето, БТР, Графа, Дивна, Жана Бергендорф, Играта, Камелия Тодорова, Криско, Лео, Маги Джанаварова, Мариана Попова и други български звезди.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net