Веселин Маринов в търсене на млади таланти

05-03-2014

Веселин Маринов е третият член на журито на телевизионното предаване „Големите надежди”. Любимецът на цяла България ще застане до Любо Киров и Дивна и от 12 март тримата заедно ще посрещнат най- талантливите пеещи деца на България.

С неговото присъединяване към екипа на шоуто, три поколения музикални изпълнители ще помагат и поощряват големите надежди, пише Нова телевизия. Водещ ще е Драгомир Симеонов, който ще има и асистентка - 5-годишната Ахинора.

Журито ще следи изпълненията на 60 деца от 4 до 14-годишни, които продуцентите избрали сред общо 1000. Но те няма да дават оценки, всичко ще решава публиката. На всеки от концертите ще пеят различни деца, за да не се претоварват. Така бъдещият победител ще има общо около 5 изяви в ефира на сцената на предаването.

Победителят ще получи обучение в Ливърпулската школа за сценични изкуства, основана от Пол Маккартни, както и парична награда от 30 000 лв., каза вчера Магърдич Халваджиян, чиято продуцентска компания „Глобал филмс” прави предаването.

Веселин Маринов вече свали 4 концерта от предвидените в пролетното си турне, което по традиция прави всяка година, за да бъде член от екипа на тв проекта, коментира в. „24 часа”.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net